Houthandel W. Jacobs B.V. maakt gebruik van cookies meer informatie
Assortiment

Douglas, eiken of vuren? In ons brede assortiment vindt u altijd de houtsoort die u zoekt. Bovendien zijn bijna al onze hout- en bouwmaterialen direct uit voorraad leverbaar.

We bieden u houten balken, planken en latten in oneindig veel soorten en maten. In veel gevallen bent u met onze standaardmaten direct geholpen, maar het kan voorkomen dat uw product nét even een millimeter dikker of dunner moet zijn. Ook dat is bij ons geen probleem, want onze houtbewerkers kunnen uw producten direct op maat schaven of zagen in onze eigen zagerij.

Houtmaterialen

Hardhout, zachthout, tropisch hardhout, tuinhout, rondhout… we leveren de meest uiteenlopende hout- en aftimmermaterialen. Bovendien kunt u daarbij kiezen uit alle denkbare afmetingen en lengtes, voor binnen en buiten gebruik. Wat uw houtvraag ook is: bij ons vindt u wat u zoekt!

Deuren

Bruynzeel, Skantrae en Albo: ons assortiment biedt u allerlei soorten deuren. Allemaal met hun eigen specificaties, maar allemaal even fraai. En zoekt u ook nog bijpassend hang- en sluitwerk, sierbeslag en deurlijsten? U vindt het allemaal in onze showroom. 

Laminaat

Natuurlijk vindt u bij ons ook een ruime keuze in laminaatvloeren, in diverse kleuren en stijlen bovendien. En voor welke laminaatvloer u ook kiest: al onze vloeren voldoen aan de strikte productiestandaarden.

Bouwmaterialen

Als u hout koopt, is de kans groot dat u iets gaat bouwen. En dat lukt natuurlijk niet zonder de juiste bouwmaterialen… Daarom kunt u bij ons ook diverse bouwmaterialen kopen. Van kalkzandsteen tot en met complete dakgoten: onze voorraad is zeer ruim.

Plaatmaterialen

Ook voor houtachtige plaatmaterialen kunt u bij ons terecht. Die materialen kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor dragende en constructieve doeleinden in vloeren, wanden en daken. MDF, spaanplaten, multiplex, populieren… we bieden u het beste van elke soort.

Isolatiematerialen

We bieden u een breed assortiment aan isolatiematerialen. Isolatie beschermt tegen ongewenste invloeden van buitenaf, zoals temperatuurwisselingen en geluidshinder. Bovendien zorgt het voor extra comfort en is het kostenbesparend.

Ijzerwaren

Als u met hout aan de slag gaat, heeft u vaak ook ijzerwaren nodig. Daarom bieden we u een ruime keuze in schroeven, bouten en moeren. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor pluggen, schermsteunen of paalhouders. Zo bent u snel klaar!

Garobe kasten

Overal waar kastruimte nodig is, biedt Garobe een passende oplossing. Dat komt doordat deze maatkasten een bijzonder schuifwandsysteem bevatten waarmee ze nagenoeg overal in te passen zijn. Ideaal dus om uw spullen optimaal op te bergen.

Showroom

Een houten deur of vloer is op veel plekken te koop. Maar niet overal weet u op voorhand precies wat u nou eigenlijk koopt. Bij ons weet u dat wel. We hebben namelijk een eigen showroom waar u al onze bijzondere houtproducten op uw gemak kunt bekijken. En misschien nog wel belangrijker: u kunt het hout ook zelf even voelen en ruiken…

Altijd op de hoogte blijven?

  {{ message }}

  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

  Powered by FYN Software

  Wachtwoord vergeten?

   {{ message }}